La barreja de sucre i bòrax, un remei infal·lible contra les formigues

Les substàncies dolces serveixen per atreure-les en grans grups, la qual cosa es pot utilitzar com a estratègia per matar-les

Un truc per utilitzar el sucre com a arma contra les formigues | cedida

L'estiu és l'època preferida per a la majoria de persones: el bon temps, les vacances, els viatges i descobrir nous llocs. La cara fosca de l'estiu, però, ve associada amb petits detalls banals però molestos: una calor excessiva, imprevistos durant les vacances o les plagues d'insectes. De fet, les plagues són unes de les coses més molestes amb què podem trobar-nos, sobretot, les de formigues i mosquits. Les formigues venen en grup atretes per les olors dolces i poden arribar a ser un autèntic maldecap perquè ho infesten tot amb molta facilitat. Per fer-hi front hi ha un truc senzillíssim capaç d'aturar-les i acabar amb bona part d'elles:

1r. Aconsegueix una quantitat considerable de sucre. És la base del parany: a les formigues els atreu tot allò que és dolç; es pot fer servir per reunir-les a totes.

2n. Aconsegueix un producte especial per eliminar-les. Un dels més coneguts és el bòrax, és a dir, la sal de bor, que se sol trobar en els detergents. Aquesta substància és especialment mortal per a les formigues i no és perjudicial per als humans.

3r. Barreja el sucre amb el bòrax. La combinació de les dues substàncies serà en un parany mortal per a aquests insectes. Amb mitja tassa de sucre i una o dues cullerades de bòrax serà suficient.

4t. Afegeix aigua. Els dos components barrejats quedaran dissolts. Serà suficient si la barreja es deixa reposar durant una hora i mitja aproximadament.

5è. Utilitza-ho a les àrees problemàtiques. Localitza el lloc on es congreguen les formigues i comprova'n l'efecte.


Comentaris

envia el comentari