IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Beth d'OT reapareix al mitjans amb una nova imatge i convertida en mare

Va assistir a la 080 Barcelona Fashion amb el seu fill Kai i amb un aspecte molt ‘chic’

 

espectacular desfilada de @littlecreativefactory avui a la @080bcnfashion . Elegància, dolçor, sobrietat, talent i un gust exquisit . Felicitats, bonica Cris, ha estat fantàstic

Una foto publicada por Beth Rodergas (@beth_littlelia) el

La cantant Beth, de la segona edició d’Operación Triunfo, ha reaparegut als mitjans amb el seu fill i una nova imatge. La representant d’Espanya a l’Eurovisió de l’any 2003 va assistir a la 080 Barcelona Fashion amb un aspecte molt ‘chic’ i sofisticat, deixant enrere la imatge hippi i les rastes amb què es va donar a conèixer fa uns quinze anys.

Recentment, Beth ha estat mare del seu segon fill, Kai, al que no para de mostrar a les xarxes socials, i amb el qual va acudir a la desfilada. La cantant ja tenia una filla, Lia, a la qual també mostra als seus seguidors i que, segons sembla, li agrada molt ballar. Beth comparteix la seva vida amb la seva parella Joan Boix Match amb el qual ha aconseguit formar una família unida i feliç.

En l'àmbit professional tampoc li va gens malament a la tercera finalista de «OT 2», ja que es troba submergida en diversos projectes artístics. D'altra banda, durant l'esdeveniment de moda, la cantant va estar molt propera amb el seu grup d'amigues i demostrant que està vivint una de les etapes més felices de la seva vida, mentre que el seu bebè va ser el focus de totes les mirades.

 

b o n a n i t #whenliasleeps #whenkaisleeps #liaikai

Una foto publicada por Beth Rodergas (@beth_littlelia) el


Comentaris

envia el comentari