La bonica història entre aquest home i la seva gossa

Li queden entre tres i sis mesos de vida

Bella. Foto: Facebook

La història de Bella, una gossa de color marró, i Robert Kugler, el seu inseparable company d'aventures, ha fet la volta al món i ha emocionat les xarxes. L'any 2015, al maig, Kugler va notar que li passava alguna cosa a la gossa i la va portar al veterinari. Allà, li van detectar càncer d'ossos a la pota esquerra del davant i només tenia dues opcions: sacrificar-la o amputar-li la pota.

Kugler va decidir que la millor opció era amputar la pota afectada però, poc després, el càncer es va estendre als pulmons de la gossa. En aquest moment, Kugler va fer les maletes i va marxar amb la Bella de viatge a recórrer els EUA junts. Els veterinaris van diagnosticar que només viuria entre tres i sis mesos i ell els volia aprofitar al màxim.

Els últims catorze mesos els dos han estat viatjant pels Estats Units gaudint de cada moment junts. Kugler ho ha anat documentant i ho penja al seu Facebook, on milers de persones l'estan animant i li ofereixen allotjament a les seves ciutats. De moment, la Bella està bé i gaudeix de la companyia del seu amic durant les últimes hores de la seva vida.

 


Comentaris

envia el comentari