La Boqueria és el millor mercat del món segons la CNN

Supera a mercats de productes frescos de Tòquio, Nova York o Toronto

La Boqueria destaca, segons la cadena, per l'edifici en el que està situat | Cedida

La Boqueria de Barcelona és, segons el mitjà nord-americà CNN, el millor mercat de productes frescos del món. La cadena ha publicat un rànquing dels 10 millors mercats i el barceloní és el primer per davant de d'altres que es troben a Nova York, Tòquio, Toronto o Londres. 

Les atraccions principals de la Boqueria, segons la CNN, són el «fascinant edifici» en el que està situat i la varietat de productes de qualitat que s'hi ofereix, com ara «el peix fresc i les especialitats mediterrànies». També es destaca la seva connexió amb la Rambla i la seva popularitat. La cadena explica que la Boqueria és un espai obert on és habitual aturar-se a dinar o a provar alguna de les degustacions que s'hi ofereixen, i posa èmfasi en les diferents parades de peix, formatge o carn que s'hi poden trobar. 

Aquest rànquing situa a la Boqueria per davant de mercats emblemàtics com el de peix de Tsukiji, a Tòquio, el St. Laurence Market de Toronto o el mercat de la històrica localitat francesa d'Antibes. La cadena nord-americana complementa la notícia amb un vídeo que té Barcelona com a protagonista dels primers minuts. Aquesta llista, que el mitjà ja va publicar l'any 2013, és recuperat ara en un reportatge més detallat que es recull a la secció 'in24hours'.


Comentaris

envia el comentari