La capital mundial del sexe està a només tres hores de Barcelona

CatalunyaDiari.cat

Pocs saben que, a només tres hores en cotxe de Barcelona, trobem l'autèntic poble del sexe salvatge d'Europa. La petita vila de Cap d'Agde, a la costa francesa, és l'autèntica Sodoma i Gomorra del segle XXI, segons 'El Español', i és que es practica sexe en públic cada dia i en qualsevol moment. Això, però, no és cap molèstia per als veïns perquè és la principal font d'ingressos del poble. A Cap d'Agde el sexe és el que ho mou tot: hi ha desenes de clubs d’intercanvi de parelles, hotels exclusius per a les parelles liberals, la gent va sense roba a comprar medicines i, de nit, se celebren autèntiques orgies multitudinàries. Amb aquest perfil, aquest petit poble ha aconseguit que cada any més de 40.000 turistes vinguin de totes les parts del món per oblidar-se de tots els problemes amb un únic eslògan al cap: sexe i nudisme.

Per poder entrar a Cap d'Agde s'han de pagar vuit euros si vas a peu i divuit si vas amb cotxe. Ara bé, per gaudir completament dels plaers de la localitat costanera és recomanable tenir una entrada de tres dies, que costa uns 45 euros. Des del primer moment, pràcticament tothom va despullat i la mitjana d'edat dels que acostumen a passar-hi l'estiu supera els 55 anys. Hi ha llocs on, fins i tot, és obligatori anar despullat, però això no és cap problema perquè és com va tothom. I per preservar la intimitat, està completament prohibit fer fotografies.

Hi ha comerços de tot tipus, des de supermercats, restaurants i geladeries —essencials per passar unes bones vacances— fins a botigues de roba eroticofestiva per poder adquirir tangues, collarets, cotilles, cordes i màscares. La platja té uns dos quilòmetres i està dividida en tres parts: la naturista familiar, la destinada a les parelles liberals i la destinada als homosexuals, tot i que aquest col·lectiu és minoria al municipi. Aquí fins i tot els venedors ambulants van despullats i és la zona on es permet practicar sexe de forma lliure. Ara bé, no tothom hi està d'acord. Alguns nudistes consideren que això perjudica l'esperit naturalista. Sigui com sigui, el punt àlgid d'una estada a Cap d'Agde arriba amb la nit, quan els visitants recuperen la roba si volen entrar als nombrosos locals que hi ha. El que queda clar és que aquest petit municipi francès, a només tres hores de Barcelona, està marcat per grans contrastos.


Comentaris

envia el comentari