La catalana Mireia Canalda sorprèn amb un espectacular nu publicat al seu perfil d'Instagram

La també model i actriu surt tapada tan sols per un collaret de pedres blaves i ha encès les xarxes
 

Buenos días #shooting #model #Fashion #nude

Una publicación compartida de Mireia Canalda (@mireiacanalda_) el

 

Mireia Canalda ha compartit al seu compte d'Instagram una imatge que ha revolucionat els seus seguidors. La model catalana de 35 anys i mare de dos fills presumeix del mateix gran cos que en el passat la va pujar a passarel·les tan importants com Gaudí o Cibeles. La imatge de la reportera, on surt gairebé completament despullada, tapada tan sols per un collaret de pedres blaves ja ha aconseguit sumar més de 1.000 'm'agrada', Canalda està de vacances entre Catalunya i Eivissa, i està passant per un dels seus millors moments personals. 

A l'abril, la seva actual parella, l'exnadador Felip López li va demanar la mà per sorpresa durant l'edició número 46 de la passarel·la de moda Adlib, on va pujar a l'escenari amb la complicitat dels coordinadors. I és que María i Felipe tenen una relació que va començar l'any 2012, i que ha tingut com a resultat dos fills en comú, Inés, de 4 anys, i Nuno, de 2.

 

 

Mi paisaje preferido: girasoles y mi @felipelopez1978 Sweet dreams #truelove #love #dreams #deeamscomestrue #maridoymujer #enlace #ibiza #eivissa

Una publicación compartida de Mireia Canalda (@mireiacanalda_) el

 Comentaris

envia el comentari