La Cerdanya acull les segones residències de molt famosos catalans

Els Pujol, Isidre Fainé, Palatchi, Piqué i Shakira són alguns dels noms que hi tenen propietats
Bolvir, el poble on tenen casa Piqué i Shakira, entre altres famosos | Bolvir.cat

 

La Cerdanya és la comarca estrella pel que fa a les segones residències de les cares famoses del país. Són molts els personatges públics que tenen refugis a poblacions com Alp, la Molina, Bolvir o Urús. Segons explica 'Vanitatis', la Cerdanya reuneix grans noms de diversos sectors, com el bancari, l'empresarial, l'esportiu, el polític i el de l'espectacle, que han trobat en aquesta comarca situada entre la serra del Cadí i el Pirineu, un refugi que s'allunya molt de l'activitat de la capital catalana. 

Entre els noms que destaca la publicació hi ha Josep Cusí, el millor amic del rei emèrit Joan Carles, i la seva dona, gran part del clan Pujol; els empresaris Carles Vilarrubí i Sol Daurella; Isidre Fainé, expresident de Caixa Bank; Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona; o Alberto Palatchi, propietari de Pronovias. També menciona Gerard Piqué i Shakira, que l'any passat van adquirir un terreny a Bolvir i s'hi van construir un impressionant xalet, on ja els vam poder veure celebrant el dia de Reis amb els seus fills, Milan i Sasha, i els pares de la cantant colombiana.

 

Famílies amb gran renom a Catalunya com els Godó, els Güell, els Raventós —propietaris de Caves Codorniu—, els Llongueras, els Nuñez o els Andreu també tenen propietats i segones residències a la comarca de la Cerdanya. Sembla que aquesta vall tranquil·la que permet gaudir de tot l'encant del Pirineu, i ofereix serveis com camps de golf, pistes d'esquí o heliports, té un atractiu especial per als grans noms de la 'jet-set' catalana.