La cervesa gironina La Brava llança la campanya «Costabravament»

L'objectiu és «reflectir la bellesa més real de la Costa Brava», segons els seus responsables

Sense cap dubte, Estrella Damm aconsegueix generar una gran expectació amb cada un dels seus anuncis estiuencs, i és que són molts els que cada any volen saber quina serà la història, i quins els seus protagonistes. Ara bé, també hi ha qui pensa que s'ha apropat del concepte «mediterràniament» de forma abusiva. És per això que els impulsors de la cervesa gironina La Brava han llançat la campanya «Costabravament», amb un vídeo on es mostren les imatges característiques de la Costa Brava. Segons han assegurat els responsables de la campanya al 'Diari de Girona', l'anunci «pretén ser un homenatge a la Costa Brava, que no només dona nom, sinó també els valors de la marca». 

La Brava i l'agència Vimema han treballat per aconseguir aportar una mirada diferent sobre els estius mediterranis, amb la intenció de «reflectir la bellesa més real de la Costa Brava, de la seva gent i els seus paisatges». Aquesta no és, però la primera vegada que la marca de cervesa gironina llança clares al·lusions a Damm amb els seus anuncis, i és que l'any 2015, en el qual va sortir a la venda la cervesa, ja va publicar un anunci semblant.

Actualment, La Brava es comercialitza a les províncies de Girona i Barcelona, a través de 500 punts de venda, tot i que l'objectiu és superar els 900. L'empresa té pensat traslladar el seu centre de producció, que actualment està a la República Txeca, a Catalunya l'any 2023, amb una planta de producció pròpia a l'Empordà. 


Comentaris

envia el comentari