IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La commovedora història d'amor de Luis Suárez

El davanter del F.C. Barcelona es va convertir en una estrella per estar amb la seva estimada

El futbolista provenia d'una família amb pocs recursos| Cedida

Quan comptava amb prou feines amb quinze anys, Luis Suárez va conèixer a la que és la seva actual dona, Sofía Balbi, que acabava de fer els tretze. En aquell temps Suárez, pertanyent a una família amb pocs recursos, no es prenia massa enserio el futbol. El jove uruguaià preferia la festa i no rendia com hauria en els partits, fent que l'equip en el qual jugava llavors, Nacional, arribés a plantejar-seu acomiadament.

Suárez i la seva dona es van conèixer quan eren adolescents| Cedida

 

Va ser llavors quan tot va canviar. Tal com explicava el mateix futbolista en una entrevista al Canal 10 de la televisió del seu país: «Era un nen molt inquiet. A l'escola no tenia bona conducta. A casa meva faltava de tot. Mai em va faltar un plat de menjar, però no m'avergonyeixo de dir que amb 11, 12 o 13 anys m'anava a tenir cuidar cotxes amb el meu avi per portar diners a casa meva. Sofía sap que em va ajudarmolt i que m'ha portat pel bon camí. Em va fer veure que jo no era ruc, només que no tenia ganes de fer les coses. M'animava a fer els deures ».

Tot i la felicitat de la jove parella, el món els va donar una sotrec quan el pare de Sofía, que treballava en un banc que va tancar durant la crisi, va decidir que la família es traslladés a Barcelona per començar de nou animat per un germà seu que vivia a la Ciutat Comtal. Desconsolats Suárez i Balbi es van acomiadar entre llàgrimes pensant que no es veurien mai més. Després de tres mesos el jugador no va aguantar més i li va demanar diners al seu representant, Daniel Fonseca, per viatjar a Barcelona i veure-la al Nadal. Durant aquestes vacances nadalenques, Luis Suárez va prendre la decisió: havia de jugar a Europa per veure a Sofía.

Suárez juega en el Barça desde 2014 | España Diario

 

Així doncs, amb la motivació d'estar a prop de la seva nòvia, Suárez va fer tot el que va poder perquè el fitxés un equip europeu i ho va aconseguir, amb 18 anys el Groningen li va fer una oferta. Ell desconeixia que hi havia un equip que es deia així, però sabia una cosa: que Holanda estava més a prop de Barcelona, ​​de Sofía, que Montevideo. I així és com Suárez va arribar al futbol europeu: per amor. Va ser llavors, després d'una visita a Barcelona, ​​quan va arribar el moment que Suárez tornés a Groningen, quan li va proposar a Sofía que marxessin junts. Ella, amb només 16 anys, va trucar al seu pare per comunicar-li i va embarcar amb en Luis, sense roba, maleta, sense res. I ja mai més han tornat a separar-se.

Finalment i malgrat que el seu representant Pere Guardiola rebia importants ofertes d'altres clubs, quan Suárez va saber que el Barça s'interessava per ell, no ho va dubtar: «quan el Barça va preguntar per mi no vaig voler escoltar res més». Així doncs, el futbolista va voler acabar assentant la seva història d'amor allà on va començar, a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari