La Coordinadora d'AMPA de Collblanc-La Torrassa organitza una ruta pels edificis històrics del districte

L’organització de pares i mares d’alumnes pretén donar a conèixer el patrimoni històric dels barris de Collblanc i de la Torrassa

La Coordinadora d'AMPA de Collblanc-La Torrassa organitza demà dissabte 4 de març una visita guiada pels monuments i edificis històrics del districte, que estarà dirigida per responsables del Museu d’Història de l’Hospitalet. L'itinerari cultural, d’unes dues hores de durada, està prevista que comenci a les 11 del matí a Torre Barrina, al Parc de la Marquesa, i té com a objectiu descobrir als participants el patrimoni històric dels dos barris del districte, com la font de la plaça Espanyola, la parròquia Mare de Déu dels Desemparats i el pont de la Torrassa, entre d’altres.

També hi haurà una part teatralitzada amb un personatge que interpretarà al poeta i escriptor Josep Janés, que dóna nom a la biblioteca del barri de Collblanc. Per participar en la ruta és necessari fer una inscripció prèvia a través del correu electrònic de l’associació indicant el nombre de participants i un telèfon de contacte.


Comentaris

envia el comentari