La crisi immobiliària arriba a la casa de Zapatero

Després del seu mandat, l'expresident va voler traslladar-se a un xalet a Lleó, però va haver de renunciar-hi, deixant-lo a mig construir

La casa de José Luis Rodríguez Zapatero | Idealista
 
A finals del 2011, la inestabilitat política era evident. Després de dues legislatures, José Luis Rodríguez Zapatero va deixar de ser president del govern espanyol i va haver de dir adeu a la Moncloa, la que havia estat la seva residència durant el mandat. En aquests moments, segons el portal 'OK Diario', Zapatero va ordenar construir un xalet a Lleó, la seva ciutat natal, per viure-hi tan ràpid com fos possible amb la seva família i gaudir de la seva nova vida a la seva terra. La parcel·la, en què l'expresident hi va posar tota la seva il·lusió i esforç, tenia 674 metres quadrats i estava situada al barri lleonés dels Eras de Renueva.

No obstant això, poc temps després va haver de renunciar al seu somni perquè les seves dues filles, Laura i Alba, no estaven disposades a renunciar a la vida i els estudis de Madrid. Així doncs, finalment, va haver de deixar la casa a mig construir i traslladar-se de nou a la capital. Des de llavors, el xalet a mig construir està a la venda en una de les millors zones de Lleó. Zapatero té l'esperança que a la llarga pugui ser el seu habitatge, encara que això suposi perdre diners. L'any 2012 va invertir 800.000 euros, però actualment només es podria conformar amb, aproximadament, la meitat del que va pagar per ella.

En plena crisi econòmica, el que estava cridat a ser la nova llar de Zapatero i la seva família, es va posar a la venda per 670.000 euros, xifra que aviat va començar a caure fins als 490.000 euros, el seu preu actual. La immobiliària que té a càrrec seu la venda de l'habitatge sap que les prestacions que exigeix Zapatero són inassumibles, i que aquest xalet no es podrà vendre per més de 400.000 euros.


Comentaris

envia el comentari