IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La declaració de la renda de Marta Ferrusola li surt negativa

L’Agència Tributària ha ordenat retenir de manera cautelar la quantitat que Ferrusola hauria de rebre

El 2014 Hisenda ja va haver de retornar a Ferrusola 2.137 euros. | CEDIDA
 

La declaració d’Hisenda de l’exercici del 2016 de Marta Ferrusola ha tingut un resultat negatiu, segons revela 'Informalia'. Malgrat l’escàndol del clan Pujol, que remou milions d’euros, Hisenda hauria de fer un ingrés al compte bancari de la matriarca del clan. Tanmateix, les autoritats fiscals retindran de manera cautelar la quantitat que hauria de rebre per la seva imputació pel cas Pujol. En exercicis anteriors, com el del 2013, la dona de l’expresident ja va rebre devolucions al voltant de 2.000 euros, però en aquesta ocasió se’n desconeix la quantitat exacta.  

En l’exercici del 2013, Ferrusola va declarar un patrimoni de 700.000 euros, incloent-hi tres immobles de la ronda del General Mitre de Barcelona, una casa a Queralbs, una desena de comptes bancaris amb un saldo de gairebé 400.000 euros, 64.000 euros en accions i una assegurança de vida de 157.000 euros. També va afegir-hi una pensió anual de 20.000 euros.

Marta Ferrusola hauria estat la responsable d’administrar la fortuna que els Pujol guardaven a entitats bancàries andorranes. El passat 9 de maig va sortir a la llum un escrit on Ferrusola utilitzava paraules clau per fer moviments en els seus comptes bancaris. En el document es referia a ella mateixa com a «mare superiora» d’una congregació i ordenava una transferència de «dos missals» —dos milions de pessetes— a «la nostra biblioteca del capellà de la parròquia». La policia interpreta que el «capellà» seria el seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola, que actualment es troba en presó provisional per presumpte delicte continuat de blanqueig de capitals. 


Comentaris

envia el comentari