IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La DGT comença a enviar una etiqueta d'emissions

La intenció és classificar els vehicles espanyols en funció del seu grau de contaminació

La nova etiqueta d'emissions de la DGT | Cedida
 

- Etiqueta 0 emissions: Ciclomotors, tricicles, quads i motocicletes; turismes; furgonetes lleugeres, vehicles de més de vuit places i vehicles de transport de mercaderies classificats en el Registre de Vehicles de la DGT com a vehicles elèctrics de bateria, vehicle elèctric d'autonomia estesa, vehicle elèctric híbrid endollable amb una autonomia mínima de 40 quilòmetres i vehicles de pila de combustible.

Etiqueta ECO: Turismes, furgonetes lleugeres, vehicles de més de vuit places i vehicles de transport de mercaderies classificats en el Registre de Vehicles com a vehicles híbrids endollables amb autonomia de menys de 40 quilòmetres, vehicles híbrids no endollables, vehicles propulsats per gas natural i vehicles propulsats per gas liquat del petroli.

Etiqueta C: Turismes i furgonetes lleugeres de gasolina matriculades a partir de gener de 2006 i dièsel a partir de 2014.Vehicles de més de vuit places i de transport de mercaderies, tant de gasolina com de diésel, matriculats a partir de 2014. Per tant, els de gasolina han de complir la norma Euro 4,5 i 6 i en Dièsel l'Euro 6.

Etiqueta B: Turismes i furgonetes lleugeres de gasolina matriculades a partir de gener de l'any 2000 i de dièsel a partir de gener de 2006. Vehicles de més de vuit places i de transport de mercaderies tant de gasolina com de diésel matriculats a partir de 2005. Per tant, els de gasolina han de complir la norma Euro 3 i en Dièsel l'Euro 4 i 5.


Comentaris

envia el comentari