La dieta perfecta per al teu cos segons el teu grup sanguini

El doctor J. D’Adamos dissenya un pla alimentari dedicat a conèixer les fortaleses i febleses que posseeix seguir una dieta d'acord amb el nostre grup sanguini

Alguns dels aliments imprescindibles a la dieta segons el Dr. D'Adamos | CatalunyaDiari.cat

Les dietes que existeixen són cada vegada més específiques, no solament s'implementen per millorar el nostre aspecte exterior, sinó també l'interior. Enfortir les deficiències del nostre cos o dietes per a intolerants a alguns aliments, són solament dues de les opcions que existeixen al món de les dietes. D'Adamos es basa en la personalitat que proporciona el nostre grup sanguini per orientar-nos en la nostra dieta i amb això millorar el nostre estat de vida.

Les persones que pertanyen al Grup A, porten una vida estructurada i ordenada. A més, s'esforcen a aconseguir un estat de pau mental i intenten envoltar-se de gent positiva i tranquil·la. Malgrat això, s'estressen amb facilitat, cosa que pot implicar en problemes hormonals. Segons el Dr. D'Adamos a les persones que compten amb el grup sanguini A, els beneficiaria seguir una dieta pura i simple basada en la ingesta de vegetals, fruites i llegums que els ajudaria a disminuir els factors de risc de la salut, com la diabetis o els problemes cardiovasculars.

Els del Grup B són propensos a patir malalties autoimmunes, ja que produeixen nivells alts de cortisol quan estan estressats. Són persones molt flexibles i poden adaptar-se a situacions de canvi constant, perquè són persones obertes de ment. Per a D'Adamos aquest grup sanguini és el que millor s'adapta a un estil de vida saludable i amb menys factors de risc que la resta. Igual que el Grup A, haurien d'augmentar la ingesta de verdures, a més d'ous i làctics baixos en greix. També amb la finalitat d'optimitzar el metabolisme i evitar la fatiga i retenció de líquids, és important que segueixin una dieta que contingui blat, així com blat de moro i avellanes. Finalment, és aconsellable que substitueixin la ingesta de pollastre, ja que pot causar problemes en el torrent sanguini.

Les verdures són un aliment indispensable a la nostra dieta | CatalunyaDiari.cat

 


 

Respecte al Grup AB, el doctor apunta al fet que tenen els nivells més baixos d'àcid a l'estómac, però són els menys eficients a l'hora de metabolitzar les proteïnes i aquestes poden convertir-se en greix. Els aconsella evitar el consum d i cafeïna, sota situacions d'estrès. A més de la incorporació de vegetals, haurien d'incloure marisc i carns fumades o guarides, amb la finalitat d'evitar l'acidesa estomacal. Aquestes persones són molt intuïtives, emocionals, apassionats i empàtics, per això moltes vegades solen tenir sentiments i actituds oposades en diferents situacions.

Finalment, les persones pertanyents al Grup 0 són les més impulsives i temperamentals, per això la clau és gestionar els nivells d'estrès. És convenient seguir una dieta alta en proteïnes de carns magres, verdures, peix, aus i fruites; però no és convenient abusar del blat, productes làctics o fesols.


Comentaris

envia el comentari