Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La dieta que ha permès a una dona reduir molt el seu pes eliminant només un ingredient

Ha eliminat el sucre de la seva dieta

La dona ha passat de pesar 100 quilos a menys de 50.

 

Donna Docherty pesava més de 100 quilos quan es va casar, però va decidir fer un canvi radical a la seva vida. La dona, escocesa, ha passat de vestir la talla 48 a la 36, i ha reduït el seu pes fins al 49. Ara ha fet públic el seu truc, que ha recollit «El Confidencial». És aparentment molt senzill: treure de la dieta els sucres afegits i les begudes ensucrades, a més del menjar ràpid, que era la base de la seva alimentació.

Reconeix que arribava a beure's fins a sis llaunes de Coca-cola en tot un dia, i que de ben jove no li importava gens la seva imatge ni el seu estat de salut. El punt d'inflexió va ser el dia que es va casar la seva germana, on va ser escollida dama d'honor. Després de parlar amb el seu marit, va baixar a la cuina i va llençar a la brossa tots els dolços i menjar-brossa. I es va apuntar al gimnàs. Més tard va contractar un entrenador personal.

Un any més tard, el resultat és espectacular. Havia perdut més de 38 quilos i sobretot, segons destaca, havia guanyat en bon humor i sensacions. Així, recomana a tothom seguir els seus passos, seguir una dieta saludable, i «poder-se mirar al mirall» sense patir.