La dieta que seguim pot estar relacionada amb les migranyes

La intolerància a segons quins aliments pot provocar-lo

Imatge d'arxiu. | eldiariodelasalud.com

El cas de l'Andrea és una mostra que el què mengem podria estar relacionat amb el mal de cap. I és que ella, mare de dos fills de 16 i 18 anys, mai va relacionat una cosa amb l'altre quan el seu dolor va començar abans dels 30 anys. És difícil fer plans o treballar, ja que en qualsevol moment pot començar un nou episodi de mal i ella ho sap bé, havia de prendre analgèsics forts per aguantar-lo. Segons publica Daily Mail, l'Andrea assegura que «havia d'aguantar i reservar la medicació per quan realment la necessités, o m'arriscava a quedar-me sense res i patir de veritat».

Al seu lloc de feina van encaminar-la cap a la solució. Per complir amb les noves lleis alimentàries i poder ajudar els seus clients amb la intolerància, va apuntar-se a un programa de formació per descobrir aquest tipus d'intoleràncies. Va aplicar-se els tests a ella mateixa i la seva família i va sorprendre's al descobrir que tenia intolerància a la llet de vaca i al moresc. Allí estava la causa.

Després de dotze setmanes d'eliminar tots els aliments de la dieta familiar, «abans de canviar els nostres hàbits, si el meu marit i jo sopàvem fora ens inflàvem i patíem i ara podem gaudir del menjar tranquil·lament». Així doncs, us deixem una recomanació: si els teus mals de cap són forts i habituals, no et limitis a prendre analgèsics i vés al metge per assegurar-te que no hi ha cap intolerància.


Comentaris

envia el comentari