La difícil decisió de Froilà de Borbó

Els seus amics volen que torni dels Estats Units però els seus pares prefereixen que segueixi allà

Froilá ha d'escollir entre obeir els seus amics o a la seva família | El Periódico.

Felip de Marichalar Borbó segueix el seu últim curs a l'internat de Virgínia on estudia des de fa més d'un any. Els seus pares estan encantats amb les notes del seu fill gran en aquest col·legi de cort militar d'Estats Units, després d'alguns anys en diferents centres espanyols amb males qualificacions. Però el nét gran de Joan Carles troba a faltar el seu país i a la seva gent, i d'aquí a un mes, a Acció de Gràcies, té uns dies lliures.

Aquest estiu Froilà va fer 18 anys i va descobrir la seva afició als toros, a la nit madrilenya, a la Setmana Gran de Bilbao i a la gresca de Marbella. Tot normal en un noi postadolescent al que no li havien permès fins a la majoria d'edat massa llibertats. Però a la infanta Elena i a Jaime de Marichalar no els ha agradat la deriva que han pres les sortides festives del seu fill a aquest costat de l'Atlántic, sempre seguit pels paparazzi i envoltat d'una cort d'amics, ja que algun d'ells podria aprofitar-se de la inexperiència del xaval.

Aquest 24 de novembre és la festa d'Acció de Gràcies als Estats Units, el tradicional Thanksgiving i Froilà té una setmana de vacances. Els seus pares estan desitjant veure'l però preferirien que gaudís d'aquests dies a Amèrica, sobretot després de veure algun missatge enviat per membres de la seva colla espanyola a través de les xarxes. El problema és que Froilà està desitjant tornar a Espanya, divertir-se i veure a la seva gent. Als seus 18 anys, aquí té la possibilitat d'entrar en determinats locals i fins i tot de consumir alcohol si ho desitja, mentre que als Estats Units encara li falten tres per poder consumir begudes. Veurem a qui li fa cas.


Comentaris

envia el comentari