IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

La difícil situació a la qual s'enfronta Antonio David Flores

L'ex de Rocío Carrasco s'enfronta a una possible condemna de dos a quatre anys de presó per suposat alçament de béns

La situació actual d'Antonio David passa pels seus problemes amb Rocío Carrasco   | Cedida

Antonio David Flores passa per un moment d'allò més delicat. El que va ser marit de Rocío Carrasco s'enfronta a un procés judicial per un suposat delicte d'alçament de béns, en el qual va haver de declarar als jutjats d'Alcobendas el passat 23 de març. En el mateix judici, Flores va reconèixer haver rebut importants ingressos, malgrat que el 2012 es va declarar insolvent per no fer front als seus deutes, de més d'un milió d'euros. Pel que sembla, l'exguàrdia civil es valia de les societats de la seva llavors parella i del seu representant per canalitzar els ingressos de les exclusives i de les seves aparicions a televisió.

I és que la seva situació actual ve provocada pels seus continus conflictes amb Rocío Carrasco, una discussió a la qual ell mateix es va encarregar de fer referència quan fa uns mesos, quan assegurava que «la veritat només té un camí i això és el que s'ha d'imposar. El peix gran es menja el petit, espero que en aquesta ocasió no sigui així». Fa alguns anys, va demandar la cantant Rocío Jurado, a la qual demanava sis milions d'euros d'indemnització per unes declaracions que sobre ell havia fet la cantant. Però ho va perdre i va haver d'assumir l'import dels costos, un milió d'euros, que segueix pagant.

Ara, si finalment Antonio David Flores fos condemnat, hauria d'enfrontar-se a una sentència d'un a quatre anys de presó. El 2012, quan li van intentar cobrar el deute, ell va arribar a facturar a través de la societat de Rociíto uns 112.800 euros. En el judici recent, Flores va reconèixer haver utilitzat aquests testaferros, tot i que també va assegurar que a principis d'aquest any la revista 'Lecturas' li va realitzar dos reportatges pels quals no va cobrar res, ja que un fotògraf el va pressionar amb unes imatges compromeses, «íntimes i delicades», preses en una discoteca. No obstant això, la documentació rebuda per un altre jutjat desmenteix la seva versió.


Comentaris

envia el comentari