IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La discoteca Carpa Sant Cugat tanca per l’embargament del local

Els responsables de la discoteca asseguren haver pagats tots els deutes que Hisenda els requeria

La discoteca Carpa Sant Cugat | cedida

El passat dilluns 9 de gener va tancar definitivament la Carpa Sant Cugat després d'executar-se una ordre de desnonament de l'empresa que la gestionava, Set Ball. Segons Tot Sant Cugat, els propietaris de la discoteca feia mesos que no pagaven el lloguer del local, motiu pel qual es va interposar una denúncia d'impagament. El Grup Moon Sant Cugat, a qui pertanyia la discoteca, va anunciar a Facebook el cap de setmana anterior que «per motius aliens a gerència, la discoteca La Carpa Sant Cugat romandrà tancada».

Tot i el tancament, des de la mateixa publicació de Facebook van assegurar que «si ens veiem obligats a tancar definitivament, obrirem un local espectacular, en un breu termini de temps, d'acord amb la nostra clientela amb capacitat per acollir-vos a tots». Aquest mateix de dijous, el grup ha donat les explicacions anunciades al seu compte de Facebook: «ens veiem amb el deure moral de donar explicacions davant la nostra clientela, que tant ens heu cuidat, sent part implicada d'aquesta injustícia, del tancament de la Carpa Sant Cugat, perquè no podreu gaudir d'aquesta discoteca en què tantes alegries heu viscut».

L'empresa justifica els deutes econòmics perquè en el moment que van adquirir el local, mitjançant un procés concursal al jutjat de Cerdanyola, la propietat anterior va signar un «contracte abusiu» i l'estat del local no es va correspondre amb el signat, motiu pel qual el Grup va haver de fer una important inversió econòmica per posar la discoteca a punt. Segons expliquen al comunicat, els pagaments de l'empresa es van fer al dia, amb esforços, i no entenen el requeriment d'Hisenda en què se'ls insta a pagar els lloguers a l'Estat. Un cop pagat el requeriment d'Hisenda, va ser la propietat del local qui va interposar la denúncia de desnonament per impagaments, motiu pel qual van quedar atònits. Els responsables de la discoteca justifiquen la tranquil·litat «d'haver pagat dins el termini».


Comentaris

envia el comentari