La discoteca de Lloret de Mar on un jove va patir una agressió mortal no tenia cap vigilant de seguretat

Segons ha explicat l'advocat de l'establiment, la baralla va ser ràpida i «impossible d'evitar»
L'advocat de la discoteca assegura que l'agressió va ser ràpida i no es va poder evitar | Cedida

La discoteca de Lloret de Mar, on la matinada de dissabte es va produir una baralla que va provocar la mort d'un jove italià de 22 anys, tenia nou controladors d'accés però cap vigilant de seguretat. L'advocat de l'establiment, Joaquim Boadas, que s'ha personat com a acusació particular, ha explicat que per normativa calien quatre controladors i dos vigilants però que el local va doblar els controladors necessaris amb una «clara voluntat» de garantir la seguretat a l'establiment.

Malgrat això, Boadas ha insistit que la brutal agressió es va produir en només 40 segons i que no s'hagués pogut evitar encara que hi hagués 20 vigilants. El lletrat ha atribuït la pallissa a un dels tres detinguts i ha demanat que se li apliqui la màxima pena. A més, ha lamentat que fets com aquest destrueixin la imatge d'un local amb cinquanta anys d'història. D'altra banda, l'establiment té previst presentar la documentació de seguretat que els falta, amb la intenció de reobrir aquest mateix dimecres. Precisament, avui al migdia l'Ajuntament ha ordenat el tancament provisional del local, després de detectar deficiències en el sistema de seguretat.

 

Aquesta tarda, els tres presumptes autors de l'agressió han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, i s'espera que declarin davant del jutge en presència dels tres advocats que els assisteixen, i el de l'establiment d'oci, Joaquim Boadas. Els detinguts, de nacionalitat russa i residents a França, van agredir al jove en una baralla que es va iniciar a l'interior del local, i després van ser expulsats pel personal del centre. Els Mossos els van localitzar poc després al passeig marítim de la població i els van detenir acusats d'un delicte d'homicidi.Comentaris

envia el comentari