La discoteca La Paloma tornarà a obrir deu anys després

La sala de festes reduirà les sessions nocturnes i potenciarà les actuacions de música en directe

La Paloma es troba al carrer del tigre de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

La discoteca La Paloma, situada al carrer del Tigre de Barcelona, tornarà a obrir les seves portes una dècada després del seu tancament. Segons ha explicat la seva propietària, Mercè March, al diari Ara, les obres d'adaptació començaran en els pròxims dies per tal que el local pugui estar preparat com més aviat millor.

«Durant aquests deu anys hem cuidat la sala i està intacta absolutament» assegura la seva propietària, explicant que les obres se centraran principalment a modificar algunes de les sales secundàries. La pista principal només patirà petites adequacions com la instal·lació de baranes a les parets més altes o una revisió exhaustiva de les portes de seguretat. «El nostre afany és començar les obres al més aviat possible per poder obrir un altre cop; fa deu anys que estem tancats i per nosaltres els costos són importants» assegura Mercè March.


En aquesta nova etapa, la sala de festes intentarà reduir l'excés de soroll pel qual l'Ajuntament de Barcelona va decidir clausurar el local. El passat mes de maig, van presentar al consistori el nou projecte que «vol potenciar la programació de dia» i la música en directe, mentre que «en la mesura del possible» s'intentarà reduir les sessions nocturnes amb discjòqueis per tal de respectar el descans dels veïns. A més, s'intentaran reduir els sorolls al carrer apostant per vendre les entrades a través d'internet. «Proposarem un oci menys sorollós, potser la música en viu no portarà tanta gent però volem conciliar l'oci amb el veïnat» assegura la propietària.


Comentaris

envia el comentari