La dona implicada en el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona apunta a un tercer mort

Rosa Peral assegura que el segon implicat, Albert López, li va explicar que va cremar un rodamón i els seus gossos perquè el molestaven

Rosa Peral i la víctima, Pedro Rodríguez | Cedida

La guàrdia urbana Rosa Peral, que actualment està en presó preventiva per la mort de la seva parella, Pedro Rodríguez, va assegurar ahir, durant la seva declaració, que hi ha una tercera víctima. Anteriorment, segons informa 'El País', ja va incriminar l'altre acusat, Albert López, en el cas d'un home mort durant un operatiu policial a la muntanya de Montjuïc, encara que ell ho ha negat. A més, va reconèixer que López li feia por, perquè feia temps li havia explicat que va cremar un rodamón i els seus gossos, perquè el molestaven. Peral va dir que, un dia, va agafar l'home i els seus animals i els va ficar dins d'una fábrica, on «els va cremar», i després va presumir de «sortir a les notícies». Sobre l'episodi del 9 d'agost del 2014 a la muntanya de Montjuïc, va assegurar que van portar a terme una actuació que la va fer «desconfiar» de López. «Un home va acostar-se a mi amb una navalla, i me la va clavar a la cama, i ell va sortir corrent darrere seu», va relatar. Poc després, en arribar allà on era ell, «l'home estava mort» i, el segon acusat va assegurar que ell «l'havia matat perquè no volia que ningú la toqués».

«No ho sé, són moltes coses que a mi m'han fet molta por i segueixo tenint-ne», va insistir l'acusada durant la declaració. Tot i aquestes esgarrifoses confessions, López ho va negar tot, i el seu advocat va assegurar que «no en té costum», en ser preguntat per la mort del rodamón. Sobre l'incident a Montjuïc, va assegurar que va actuar de manera correcta, i que hi havia «mil testimonis», i que es tractava d'una persona que feia una setmana que robava amb arma blanca. «Un company i jo vam treure les armes per encarar-lo, ja que es va llançar cap a nosaltres. Ell va retrocedir i ens va dir 'aquí us quedeu', i va saltar per un barranc que jo crec que es pensava que era més baix», va assegurar. 

La mort de José Antonio González a Montjuïc va recaure en el jutjat número 31 de Barcelona, i actualment segueix arxivada. En el seu moment, els Mossos no van prendre declaracions als policies, i es van basar en la seva pròpia minuta i en un informe de la policia científica. Tot va quedar com una mort accidental, fruit d'allò que havien explicat els guàrdies urbans. 


Comentaris

envia el comentari