La dona més tatuada d'Europa es diu Lidia Reyes i és catalana

Ara vol aconseguir el Rècord Guiness Mundial

 

La dona més tatuada d'Europa es diu Lídia Reyes i és catalana. Amb 32 anys, aquesta aficionada a la tinta porta més del 80% del cos tatuat amb un total de 270 tatuatges. Va començar a portar aquest estil de vida amb quinze anys, fins que el 2014 va esdevenir la dona més tatuada de l'Estat. Però això no va ser suficient per a ella, i tal com explica 'El Mundo', ara Reyes vol aconseguir el Rècord Guiness Mundial, tot i que afirma que li costarà: «perquè ja no em queda lliure ni un centímetre de pell».

  

  

 

 

 

Per poder vèncer l'actual rècord mundial, que el té l'americana Julia Gnuse, la catalana haurà de tatuar-se els palmells de les mans i les plantes dels peus. Es posa un marge de dos anys per aconseguir el seu objectiu, ja que podria ser perillós no deixar descansar el cos i necessita esperar dos mesos entre cada tatuatge. De fet ella mateixa afirma: «puc agafar un càncer de pell per la quantitat de tinta que tinc al cos».

 


Tot i la perillositat d'aquesta pràctica, Reyes es va sotmetre a un tatuatge dels ulls, el qual li facilitaria aconseguir el títol amb què somia. Es va injectar unes gotes anestèsiques per canviar el blanc dels ulls per un color rosa, que podria la podria haver deixat cega amb un mínim error, però per sort va sortir bé. D'altra banda, reconeix «em vull treure tatuatges de la cara perquè ja no m'agraden i trobo a faltar veure'm com abans» pel que ha afirmat que se'ls vol treure.