IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La dona que es va salvar d'entrar en un psiquiàtric en dibuixar un rellotge

Un metge va aconseguir desxifrar què li passava quan ningú ho havia vist

. Foto: cedida

El portal UPSOCL ens apropa una d'aquelles històries espectaculars. Es tracta del que li va passar a la Susannah Cahalan, una dona que va estar a punt de patir un col·lapse nerviós i haver de ser internada en un hospital psiquiàtric, fins que un metge li va fer una prova que va resoldre els dubtes que hi havia i que, en definitiva, li va salvar la vida a aquesta noia.

La Susannah era una periodista que treballava i vivia a Nova York. La seva salut va empitjorar i mentalment no podia controlar el que feia ni el que sentia. Tant es posava agressiva com se sentia molt feliç. En definitiva, no podia controlar les seves emocions. Poques setmanes després va patir el seu primer atac epilèptic i va haver de ser hospitalitzada.

  

  

  

  

  

  

La Susanna va poder tornar a la normalitat i ara viu una vida com la majoria de gent. Es va salvar pels pèls i per dibuixar un rellotge d'entrar a una clínica psiquiàtrica i tenir un deteriorament cognitiu per a tota la vida. Per això va decidir escriure un llibre explicant la seva història que es diu «Brain on Fire» (El cervell en flames).


Comentaris

envia el comentari