La dura vida de Lorena Gómez i la seva família després de 'Operación triunfo'

Després de la seva sortida d''Operación triunfo 5' va haver de buscar-se la vida a Miami

Lorena Gómez, participant de Tu cara me suena | Antena 3

Lorena Gómez s'està convertint en una de les artistes revelació de l'actual edició de Tu cara me suena. La cantant ha concedit una entrevista a Lecturas en què s'ha sincerat. Ha parlat del seu pas per Operación triunfo, de la seva relació en aquest programa amb Risto Mejide i de les etapes més dures que han hagut de viure els seus pares. Sobre el talent show en què ara es troba immersa, només té bones paraules: «Tu cara me suena és una escola tremenda. Jo no sabia que podia posar-me un penis entre les cames, imitar un home i sortir airosa».

Encara que molts la coneixen per participar en el programa d'Antena 3, Gómez és la guanyadora de la cinquena edició d'Operación triunfo, en què va haver de suportar les dures crítiques de Risto Mejide, encara que ara Lorena li dóna la raó. «Tenia raó quan ens deia que no seríem ningú després de sortir d'allà i que ens tocaria treballar la nostra marca personal. Va ser molt directe, però va ser així». Finalment, però no menys important, desvela que els anys posteriors al reality no van ser fàcils i van estar plens d'incertesa, sobretot per a la seva família.

«Ningú sap el que vaig passar en aquells anys, sola, el meu coixí i jo. Vaig estar trista, plorant, buscant una sortida. Vaig marxar d'Espanya per buscar una oportunitat a Miami amb una mà davant i una altra darrere. Vinc d'una família humil», confessa, encara que ara la seva situació ha canviat molt. «Ara estic molt contenta, aquest hivern he pogut regalar als meus pares la calefacció. Estan més feliços que unes pasqües. Amb el fred que fa a Lleida!».


Comentaris

envia el comentari