La dura vida de Rumeysa, l'adolescent més alta del món

Va aconseguir el Record Guinness l'any 2014

Imatge de Gelgi amb el seu padre. | Cedida
 

Aquesta és Rumeysa Gelgi i és coneguda per ser l'adolescent més gran del món. El seu extraordinari creixement però es a causa a una malaltia rara cridada síndrome de Weaver i per desgràcia també sofreix d'escoliosi, una malaltia que li ha provocat una curvatura en la columna vertebral.

La jove turca que sempre va destacar entre els nens quan era petita es va adonar del seu estat de salut quan amb prou feines tènia uns quatre o cinc anys: «Em vaig adonar del meu estat de salut quan tenia uns cinc o sis anys. Vaig començar a preguntar-me per què els nens de la meva edat em miraven diferent».

Segons el Daily Mail, la jove no pot fer una vida normal i caminar o córrer és gairebé impossible a causa d'aquesta malaltia. A més és molt complicat per a ella el fet d'estar dempeus i necessita l'ajuda dels seus pares.

Imatge de Gelgi a casa seva. | Cedida

Gelgi se sent orgullosa d'estar en el llibre Guiness dels Records des de l'any 2014 per ser l'adolescent més alta del món. «Sé que només les persones especials poden fer-ho i que ara sóc un d'ells», ha afirmat.


Comentaris

envia el comentari