ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

La entendridora història d'un treballador i el seu generós cap

Després d'una conversa molt dura amb la seva dona, va rebre un gran regal

Gràcies al seu cap, Alex va poder aconseguir la medicina per a la seva filla. | Cedida

Alex va aconseguir un treball com a gerent d'una petita botiga després d'un temps a l'atur, feia cinc dies que treballava en aquesta empresa quan va passar quelcom sorprenent. La seva família anava molt justa de diners perquè ell encara no havia cobrat el seu primer sou al nou treball i la seva filla petita, de només sis mesos, necessitava un medicament perquè estava malalta. Durant un descans al treball, va sortir al carrer i va aprofitar per trucar a la seva dona i van acabar parlant dels seus problemes de diners, ell comentava que no tenien diners ni per omplir el dipòsit del cotxe perquè ell pogués anar cada dia a treballar, ni tenien per comprar la medicina per al bebè.

Mentre encara parlava amb la seva dona, el cap d'Alex va sortir a fumar un cigarret i pel que sembla, va escoltar part de la conversa. Minuts més tard, el cap li va demanar a Alex la seva furgoneta per anar a fer uns encàrrecs, amb l'excusa que la seva dona s'havia emportat el cotxe, i el per descomptat l'hi va deixar, encara que es va veure obligat a comentar-li que el dipòsit estava gairebé buit.

Quan el seu cap va tornar, Alex es va trobar amb un regal que no esperava: el dipòsit del seu vehicle estava ple del tot, el seu cap havia comprat un lot de diverses medicines per a bebès, i al seient del copilot hi havia un bitllet de 500 euros. Alex, sorprès, va agrair el gest al seu cap, que li va dir que era tot un regal i que no dubtés a demanar-li qualsevol cosa que necessités. Alex va saber que estava treballant per una de les persones més generoses que havia conegut.


Comentaris

envia el comentari