IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La família Cruyff ven la seva casa de Barcelona i abandona la ciutat

La mansió s’ha posat a la venda amb un preu de sortida de 3.950.000 euros

Johan Cruyff va morir el 24 de març de 2016 i amb ell han marxat molts records que s’allunyen de la ciutat comtal. Dani Coster, la vídua de l’holandès, ha pres una difícil decisió i ha posat a la venda la mansió que tenien a Barcelona tant ell com la seva dona. Cal destacar que el preu de la casa té un preu desorbitat, tenint en compte que és la casa de Cruyff, segurament no faltaran compradors.

El problema de la vídua és que la casa se li cau a damunt a causa de la gran quantitat de records que acumula la mansió. Per aquesta raó, ha decidit tornar a Holanda per tal de gaudir de la companyia de la seva família que va deixar enrere quan va instal·lar-se a Barcelona. La casa, situada al barri de la Bonanova, s’ha posat a la venda amb un preu de sortida de 3.950.000 euros per la immobiliària Engel&Völkers. Aquesta immobiliària busca compradors d’un alt nivell adquisitiu que també sàpiguen apreciar el valor simbòlic que suposa comprar la casa on va viure més de 20 anys Johan Cruyff.

La casa és unifamiliar, consta de tres plantes i una superfície habitable de 982 metres quadrats, amb 688 metres de jardí, segons explica Gol. Té un estil neoclàssic, consta de 24 habitacions i deu banys. La seva construcció data de l’any 1920, tot i que va ser reformada quan l’exjugador holandès va instal·lar-se a viure. A més, disposa de sis places de pàrquing, té calefacció central de gas i terra de parquet. Tot i això, l’agència afegeix que necessita una petita restauració.


Comentaris

envia el comentari