La família de Luis Merlo, molt afectada pel seu estat de salut

El conegut actor està ingressat en un hospital de Madrid amb pronòstic reservat

Luis Merlo va ingressar la matinada d'aquest dimecres a un hospital de Madrid | Cedida

 

La notícia de l'ingrés en un hospital del nord de Madrid de l'actor Luis Merlo té a tothom espantat. Encara que el seu pronòstic sigui reservat, diversos testimonis han assegurat que va arribar a l'hospital la matinada de dimecres en un estat alarmant, i els seus propis familiars estaven visiblement preocupats per la seva salut. Segons 'Formula TV', durant totes aquestes hores, la seva família no s'ha separat d'ell en cap moment, i ha preferit portar l'assumpte amb la màxima discreció possible. Tanmateix, i malgrat que tant els familiars com l'equip mèdic han intentat no cridar l'atenció, la notícia ha saltat la tarda d'aquest dimecres, i commocionava a tot el món de la televisió per la inesperada malaltia. 

Luis Merlo és un dels actors més estimats d'Espanya. La seva brillant interpretació de Bruno Quiroga a 'La que se avecina', un dels seus últims treballs a la televisió, ens ha deixat marcats. No s'ha d'oblidar tampoc que va participar a 'El Internado' d'Antena 3, però el seu enorme èxit és a causa, en gran part, del seu paper de Mauri, un dels personatges més estimats de la popular sèrie 'Aquí no hay quien viva'. L'actor estava gaudint d'uns dies de descans, després d'un any d'haver treballat molt. 

Els últims dies, l'actor va fer saltar les alarmes publicant diversos missatges a les xarxes socials. «No som allò que aconseguim a la vida, som allò que superem», va escriure Merlo a Twitter fa poc. Ara, tota Espanya desitja que es recuperi com més aviat millor, i que el podem tornar a veure a la televisió. 


Comentaris

envia el comentari