ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

La fan fora d'uns lavabos públics i la seva resposta es fa viral

La van confondre amb una persona transgènere

Toms, una jove dels Estats Units, ha publicat un vídeo a Facebook que s'ha fet viral en molt poc temps. Ella explica com una dona la va assetjar i li va demanar que marxés d'uns lavabos públics d'un centre comercial de Connecticut. Com explica la jove, una dona se li va acostar i li va dir que «se suposa que no pots estar aquí, has de marxar, em fas fàstic». Llavors, Toms va entendre que es pensava que era una persona transgènere i que era un home amagat als lavabos de dones. Segons ella, pot arribar a entendre que portar el cabell curt, gorra i una samarreta, pot fer pensar que és un home però «no sóc una persona amb el pit pla».

La jove ha fet servir el vídeo per denunciar aquest tipus de discriminació i les lleis que prohibeixen que les persones transgènere facin servir els lavabos que vulguin. Toms ha dit que «la gent odia el que no comprèn, i odia el que no coneix, i crea un cercle viciós de fanatisme que es reprodueix per tot el país i ens fa semblar ridículs».

Per acabar, ha llençat un missatge molt contundent cap als que odien la gent diferent. Toms ha remarcat que «si m'heu de tractar diferent perquè penseu que sóc una persona amb menys drets, espero que caigueu en un forat, que tots els cucurutxos de gelat que compreu a la vida us caiguin a terra i no tinguin el vostre sabor preferit. Espero que tots els pastissos que rebeu a la vostra vida caiguin i s'esclafin contra el terra, que cada torrada caigui amb la mantega cap avall, que tots els gossos que tingueu us odiïn i que estimin més els altres membres de la vostra família, que totes les persones amb qui teniu contacte us tractin de la mateixa manera que vosaltres tracteu les persones transgènere».


Comentaris

envia el comentari