La filla de Manolo Escobar ven el xalet on va viure el seu pare els últims anys per gairebé un milió d'euros

Vanessa Escobar no pot fer front a les despeses i el ven per gairebé un milió d'euros

Exterior del xalet en venda de Manolo Escobar | Idealista

La filla de Manolo Escobar ha posat a la venda la casa on van viure els seus pares els últims anys de les seves vides. El famós artista va morir l'octubre del 2013, deixant en herència el xalet a Benidorm que va passar a les mans de la seva filla Vanessa Escobar. Encara que es tracta d'un habitatge amb molta història, el manteniment suposava un cost molt elevat, motiu pel qual la filla del cantant s'ha vist forçada a posar-lo a la venda.

«No puc mantenir un xalet tan gran perquè cal pagar un jardiner, el manteniment de la piscina... A més, jo visc a Madrid. Tota la meva vida és a Madrid i mantenir la casa dels meus pares a Benidorm no em compensa», explicava Vanessa Escobar. Segons explica 'Look', el xalet va ser adquirit pel cantant als anys seixanta i tenia un gran valor sentimental per a ell, convertint-se en el seu principal refugi on va decidir anomenar 'El Porompompero'.

Actualment, la finca situada a la zona de serra Gelada de la ciutat alacantina es troba a la venda a Idealista per 980.000 euros. Té 363 metres quadrats construïts en un terreny de més de 1.000 metres. Es distribueix en dues plantes i consta de cinc dormitoris dobles, saló menjador amb xemeneia, tres banys complets, dos lavabos, una cuina independent amb office, terrassa i traster. A més té piscina, diverses zones de pícnic amb barbacoa, jardí i garatge. També està dotat d'altes mesures de seguretat des que, l'any 2011, una banda de lladres entrés al domicili i s'endugués diversos objectes de valor econòmic, alguns d'ells d'una gran càrrega emocional.


Comentaris

envia el comentari