IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La filla va dir a la seva mare que no volia tornar amb el seu pare, la raó va sorprendre tothom

La història és esfereïdora

La nena no volia tornar amb el seu pare. Foto: Cedida

Una notícia que posa els pèls de punta. La mare d'una nena Argentina, Mónica Starvaggi, va estranyar-se quan la seva filla va començar a tenir dolors. Preocupada, va dur-la al metge però van descartar que els dolors fossin provocats per paràsits intestinals. Tot i així, segons 'La Crónica', la nena no deixava de queixar-se i la mare va descobrir ferides a la vagina de la menor.

Després d'aquest descobriment, la mare de la nena va denunciar les lesions i els informes van donar-li la raó. Tot i les proves i els informes contra el pare de la menor, les autoritats de Lomas de Zamora, a Argentina, no van avançar en la investigació, que va quedar en no res entre mesures cautelars i revinculacions.

Segons la mare, després d'un temps, la nena va tornar a passar un dia amb el seu pare i, en tornar, va tornar a queixar-se de dolor. En aquell moment, els informes mèdics van tornar a atribuir els dolors amb possibles abusos sexuals a la nena però, tot i els informes, el pare no va ser imputat. Un fet que va permetre que el pare continués veient a la nena. Tot i així, en l'última trobada, la nena va dir davant els metges que el seu pare era dolent i, en arribar a casa, va dir-li a la seva mare que no la deixés anar més a casa del seu pare.

Ara, la mare ha demanat a les autoritats que no deixin que el pare s'apropi a la nena i demana justícia per a la menor abans que la causa es tanqui i la nena quedi en mans d'aquest violador.


Comentaris

envia el comentari