La fira de Playmobil més gran del món torna a Sabadell per sisè any consecutiu

La temàtica d'enguany serà l'astronomia i la mostra comptarà amb un espai planetari
Aquest any hi haurà més diorames que en edicions anteriors i les maquetes es preveu que siguin més grans | CatalunyaDiari.cat

 

La Fira sobre els clicks de Playmobil torna al municipi del Vallès Occidental els dies 6 i 7 de maig, de deu del matí a vuit del vespre. El recinte Fira Sabadell acollirà durant dos dies una mostra d'una joguina referent en moltes generacions, en el que per molts s'ha convertit en un objecte de col·leccionisme.

 

Aquest any hi haurà més diorames que en edicions anteriors i les maquetes es preveu que siguin més grans. Les temàtiques giraran al voltant del món dels pirates, els víkings, parc d'atraccions, o l'època de Napoleó, entre altres. La Fira pretén acostar a tothom els elements i construccions que es poden reproduir amb la gran quantitat d'accessoris, vehicles o edificis dels quals disposen aquests ninots. També hi haurà un apartat especial dedicat a l'Astronomia, juntament amb la col·laboració amb l'Associació Astronòmica de Sabadell s'estrenarà enguany un espai planetari. Aquest espai permetrà descobrir els planetes amb l'univers de Playmobil a una sala enfosquida dins el recinte firal.

 

Amb el títol 'A Sabadell som Clicks' serà la mostra més gran realitzada a Europa sobre Playmobil. Els diners recaptats es destinaran a finalitats solidàries, com en les edicions anteriors. Enguany l’organització col·labora amb la Corporació Sanitària del Parc Taulí. Els fons recollits es destinaran a l’Escola del Taulí o aula hospitalària on un infant o adolescent pot rebre atenció educativa quan per motius de malaltia, requereix hospitalització i no pot assistir al seu centre escolar.