IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La foto familiar que s'ha fet viral per un petit error

Dos germans es van retrobar després de molts anys sense veure's i van quedar en un parc perquè els seus fills es coneguessin

Imatge dels sis familiars. | ParalosCuriosos

Les fotografies, durant generacions, han estat objecte d'un gran valor sentimental en la majoria de casos. Aquesta història tracta una d'aquestes fotos molt especials pels qui la fan. Dos germans es van retrobar després de molts anys sense veure's i van quedar en un parc perquè els seus fills, dos nens d'un i dues nenes de l'altre, es coneguessin millor mentre ells es parlaven de tot el que havien de parlar.

Els sis familiars volien fer-se una foto al parc, però ningú va passar per allí per fer la foto. Havien de sortir tots, així que van decidir asseure's en un banc i anar fent fotos per separat per després ajuntar-les amb Photoshop. Contents pel retrobament, els germans van penjar la foto a les seves xarxes socials, però el resultat no va ser l'esperat.

Les xarxes van començar a criticar als germans per un detall que hi havia a la foto, però ni ells ni les seves dones eren capaces de veure-ho. I vosaltres, ho heu vist? És molt fàcil, heu de fixar-vos en la nena del mig, té tres braços. L'error de muntatge va provocar burles i crítiques a parts iguals i la imatge es va fer molt viral.


Comentaris

envia el comentari