La freda relació entre Paula Echevarría i els seus sogres podria haver estat un dels motius del divorci

El cantant va confessar que mai no van ser «millors amics»
Els pares de David Bustamante | Cedida

 

El divorci de Paula Echevarría i David Bustamante no para de generar polèmica. Des que es va saber ahir que la parella se separava, les notícies no han parat de sorgir. Ara alguns mitjans apunten que un dels motius de la ruptura va ser la tensió entre Paula i els pares del cantant. El debat sobre una mala relació entre sogres i jove va sorgir el passat mes de setembre quan David Bustamante va anar com a convidat al programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’.

En l'entrevista ja va sorprendre l'absència de Paula, encara que es va justificar perquè es tractava de la protagonista de ‘Velvet’, programa de la competència. El cantant, aprofitant que l'actriu no hi era, va parlar sobre la relació entre ella i els seus pares. Concretament el debat va sorgir quan Fabiola va preguntar directament per aquesta qüestió. El cantant, intentant escapar de la situació de la millor manera possible, va assegurar que tenien una relació formal: «La seva relació és cordial. No són millors amics, però es porten de manera cordial».

 

Ja llavors aquesta afirmació de Bustamante va encendre les xarxes socials i van ressorgir els rumors del passat que apuntaven que l'actriu no es portava gens bé amb els pares del càntabre. Per la seva banda, Bustamante mai no s'ha vist afectat per aquesta tensió i no va dubtar a comprar als seus progenitors una casa a Madrid al costat de la seva. Ara, com afirma ‘Informalia’, el cantant es mudarà a aquesta casa per estar més a prop de la seva filla, que viurà amb Paula al domicili familiar.