La gelosia de Paula Echevarría apunta a ser el motiu real de la separació amb David Bustamante

Les aficions del cantant i el triomf com a 'influencer' de Paula els haurien distanciat encara més
La gelosia de Paula sembla haver acabat amb la parella. | Cedida

 

Ja se sabia que a David Bustamante li agrada molt jugar a golf. El cantant ho fa habitualment amb un grup d'amics al club La Dehesa de Villanueva de la Cañada, on pot estar molt tranquil i comportar-se tal com és ell, una persona propera i familiar. Però ja fa un mes i mig que no apareix per les instal·lacions, molt probablement pels problemes matrimonials que travessa.

Segons el seu entorn, David és de tracte directe i afectuós, i li encanta ser una persona més del grup. Tots els seus amics del golf estan molt ben avinguts i cada mes organitzen un sopar on assisteixen amb les seves parelles. No obstant això, Paula Echevarría no hi va perquè sembla que no se sent gaire còmoda, fet que sorprèn perquè es tracta de professionals liberals, amb una bona posició laboral.

 

La dona del cantant és molt gelosa i sembla que no es refia del seu marit. Segons explica en exclusiva ‘ESdiario’, la van veure dins del cotxe, aparcat prop del club de golf, intentant passar desapercebuda. Algú s'hi va acostar i li va preguntar per què no entrava i prenia alguna beguda, perquè l'espera fos menys pesada. Sense més paraules, l'actriu va respondre amb un comentari fora de lloc: «No he vingut a vigilar el meu marit. He vingut a fer uns encàrrecs al poble». Aquest tipus de situacions poden haver desencadenat la complicada situació que viuen tots dos en aquest moment, encara que David i Paula segueixin en la fase d'intentar salvar el seu matrimoni i evitar que entrin en joc els seus advocats.