La germana de Neymar incendia les xarxes socials

«Als 20 anys, Rafaella Santos es va convertir en un referent de bellesa, personalitat i estil de vida» podem llegir al seu blog

Rafaella Santos, germana de Neymar Jr. | Instagram
 

Els números a la xarxa de Rafaella Santos, germana del futbolista Neymar Jr, són realment espectaculars. Més de 2,4 milions de seguidors a Instagram i milers més en els seus perfils de Facebook i Twitter. D'altra banda, la jove brasilera no es limita a exhibir-se a les xarxes socials, ja que també posseeix un blog que rep, de forma aproximada, unes 80.000 visites al mes. Un apartat del mateix diu que «Als 20, Rafaella Santos es va convertir en un referent de bellesa, personalitat i estil de vida».

Rafaella també acaba d'obrir un perfil a Youtube, canal que servirà per «mostrar coses diferents i obrir un canal d'informació i comunicació amb la gent». I és que segons la germana del jugador del F.C. Barcelona «Sóc exactament el que hi ha aquí i a les meves xarxes». Les xarxes no són l'únic lloc on Rafaella Santos es defèn amb soltesa, ja que també participa en projectes especials i treballa en l'Institut Proyecto Neymar Jr.

Tota una emprenedora que, malgrat la seva joventut, està deslligant la bogeria a les xarxes. «Des de petita, la meva família em va ensenyar a seguir els meus somnis amb valor. Els meus pares m'expliquen que ja era una nena decidida en qualsevol situació que se'm presentava. Tal vegada ja era una mica aquesta persona en la qual volia convertir-me. Ser la propietària de les meves pròpies decisions.»

Rafaella Santos, germana de Neymar Jr. | Instagram
Rafaella Santos, hermana de Neymar Jr. | Instagram


Comentaris

envia el comentari