La «Grossa» de Nadal cau en una residència d'avis

La governanta del centre confessa que li ha canviat la vida

Guanyadores del primer premi de loteria. | La información

María José treballava onze hores diàries en una residència d'avis, una dura jornada de treball que s'ha vist amenitzada pel primer premi de la Loteria de Nadal. Des de les 11.57 hores de dijous María José no ha parat de plorar, necessitava els diners urgentment perquè la seva situació era molt precària i tenia por de perdre la feina. Aquesta governanta de residència explica així la seva experiència a La Información: «Vaig començar a sentir crits i vaig dir: alguna cosa ha passat, algun avi ha caigut» però la veritat és que li acabava de canviar la vida per sempre. «Crec que el 90% dels treballadors i de la gent gran de la residència han guanyat alguna cosa» ha comentat la directora.

No obstant això, el millor de la seva nova situació és que finalment podrà ajudar als qui més estima, els seus fills i néts. «I pagar les factures, el lloguer... Veia que qualsevol dia em quedaria sense poder pagar el lloguer i ens quedaríem tots al carrer» comenta amb un somriure. És normal que davant una situació així María José no pugui contenir l'emoció, i agrega que «Ara tindrem una casa, ja s'acaben els problemes».

Aquesta nova guanyadora reconeix que hi ha molta gent a Espanya que ho està passant realment malament, i identifica el principal problema «lamentablement pateixen la xacra d'aquesta societat, que és l'atur». Una vida gens fàcil que ha canviat radicalment gràcies a 500.000 euros. No cal ser milionari per deixar els problemes enrere, n'hi ha prou amb poder respirar tranquils.


Comentaris

envia el comentari