La Guàrdia Civil no troba cap informació rellevant al mòbil de Diana Quer

CatalunyaDiari.cat

Diana Quer va desaparèixer l'agost del 2016 a A Pobra, Galicia  | Cedida

Els agents de la Guàrdia Civil fa dies que investiguen el contingut de la placa base del telèfon de Diana Quer, segons explica 'La Razón'. Tot i l'exhaustiva tasca, no ha pogut trobar cap informació rellevant que pugui permetre avançar amb la investigació. Cal recordar que el mòbil de la jove va ser llançat a l'aigua després que s'hagi intentat en set ocasions desbloquejar-lo, amb una clau errònia. Al dispositiu, la benemèrita buscava fotografies, missatges o algun arxiu que pogués donar pistes sobre què va passar amb la jove. La Guàrdia Civil va arribar a pensar que la persistència per accedir al seu mòbil era per esborrar alguna cosa que pogués permetre identificar les persones que van estar amb ella els instants previs a la seva desaparició.

Tot i així, després de molts intents per recuperar aquesta informació, sembla que no ajudarà gaire la policia, que continuarà amb les investigacions. La Guàrdia Civil no dona cap cas per tancat fins que realment no es pugui fer res més. Cal destacar que els agents consideraven molt important recuperar el mòbil de Diana, ja que el que donen per segur és que va ser llançat per altres persones, no per la desapareguda.

Les fotografies que va realitzar amb el dispositiu mòbil i les que va rebre contenen metadades. És a dir, cada imatge revela informació sobre la data i l'hora quan es van realitzar, el lloc, el dispositiu utilitzat, aspectes tècnics sobre la distància, sensibilitat, etc.  En qualsevol cas, els agents continuaran amb les investigacions, per esbrinar què va passar realment amb la jove Diana Quer.


Comentaris

envia el comentari