La història d'aquests bessons anys després de néixer commou les xarxes

Un d'ells sofreix paràlisi cerebral i va decidir escriure un discurs per a les noces del seu germà

Els dos bessons van néixer amb condicions diferents, ja que un d'ells sofria paràlisi cerebral | Youtube.

Kyle i Korey Soderman són germans bessons gairebé idèntics, tret d'un fet: Korey va néixer amb paràlisi cerebral, malaltia que li impedeix parlar i caminar. Així i tot, els pares dels petits els van animar a créixer en els valors de l'empatia i l'esforç i el vincle entre bessons que ja era notable es va fer encara més fort gràcies a l'amor de la família.

Korey i Kyle eren inseparables, i sempre s'ajudaven l'un a l'altre. Tenien la sensació que la seva vida depenia de l'altre, i no hi ha dubte que la discapacitat de Korey va fer que la seva relació fos més forta que cap altre entre germans. Els dos es recolzen als moments més durs i es diverteixen junts quan tenen ocasió: per exemple, Kyle es porta al seu germà de festa i l'agafa per ballar amb ell.

Kyle i Korey surten junts a tots llocs | Youtube.

Però tots creixem i ens allunyem de la família, i va arribar el dia en el qual Kyle va decidir casar-se amb la seva parella. Però Korey estava decidit que la relació entre ells no només no es veiés perjudicada, sinó que es reforcés més si cap, per la qual cosa va decidir preparar un discurs per a la cerimònia de les noces, que va llegir el seu germà Kyle en veu alta davant de tots els assistents. Tots els convidats van acabar plorant amb les emotives paraules del jove que professa tant amor pel seu germà.

A partir del minut vuit es pot veure el discurs de Korey i Kyle:


Comentaris

envia el comentari