IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La història de l'home de 180 anys que va burlar la mort

Pel que sembla, la mort es va oblidar d'ell i ja no creu que pugui morir

Mahashta Murasi | WND

La història de Mahashta Murasi ha recorregut les xarxes diverses vegades i explica la increïble i llarga vida d'aquest hindú que va néixer durant l'època colonial britànica a Bangalore, a l'Índia. El relat de les vivències de Murasi explica que l'home ha viscut set generacions i ha sobreviscut els seus fills, néts i besnéts. Alguns mitjans asseguren haver pogut comprovar l'acta de naixement de Murasi, que dataria de 1835, i que si fos veritat, el convertiria en l'home més longeu del món.

I el secret, que pel que sembla el mateix Mahashta Murasi va revelar i que milers de persones van compartir, no és més que una frase resignada de l'ancià, que afirmava que la mort s'havia oblidat d'ell i que això era alhora una condemna i una benedicció, perquè ja no creia que pogués morir. I la història diu que Murasi va decidir viure la vida dia a dia i aprofitar cada moment, lliurant-se a cada dia com si fos únic, tot i que no es tracta del secret de la immortalitat, si no del truc per viure feliç indefinidament.

No se sap si aquesta història és certa o no, i probablement ningú pugui sobreviure tants anys, però l'important d'aquest relat és la filosofia de vida d'algú que encara ha d'enfrontar-se a un futur intangible, i que decideix viure la vida i aprofitar-la , sense pensar massa en què passarà després.


Comentaris

envia el comentari