IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La història d'una dona que perdonava el seu marit cada vegada que la maltractava

Després de ferir-la li regalava flors i aconseguia que ella «oblidés» els seus maltractaments, fins a arribar a un fatídic desenllaç

La història tracta d'una dona que perdonava el seu marit cada cop que li pegava quan aquest li regalava flors | cedida

Malauradament, ens trobem amb casos de violència de gènere gairebé diàriament. Per intentar posar-li fre, Rolloid ha publicat aquest missatge en contra de la violència domèstica, que intenta conscienciar la gent de la gravetat de l'assumpte. A continuació et deixem la història. 

«Avui he rebut un ram de flors. No és el meu aniversari ni és un dia especial, és un dia com qualsevol altre. La nostra primera baralla va tenir lloc ahir a la nit, el meu xicot em va dir moltes coses cruels que realment em van ferir. Sé que està penedit i que no sentia realment el que va dir perquè avui m'ha enviat flors.


Ahir a la nit, la meva parella em va empènyer contra una paret i em va pressionar contra ella fins que no podia respirar. Va ser un malson. No podia creure el que estava passant, no podia pensar que era real. Aquest matí m'he aixecat i em feia mal el cos, i tenia alguns blaus pels braços i per l'esquena. Sé que li sap molt de greu perquè avui m'ha enviat flors.

Avui he rebut un ram de flors. No és el dia de la mare ni és un dia especial, és un dia com un altre qualsevol. Ahir a la nit el meu xicot em va pegar de nou. Va ser molt pitjor que qualsevol de les altres vegades. Si el deixo, què faré? Com podré tenir cura dels nens jo sola? Què passa amb els diners? Tinc por a la meva parella però també tinc por a quedar-me sola. Però sé que avui també es penedeix del que va passar, ja que avui m'ha tornat a enviar flors.


Avui he rebut flors, moltíssimes flors. Avui és un dia molt especial. És el dia del meu funeral. Ahir a la nit finalment, després de molts intents, em va matar. Em va pegar fins que va posar fi a la meva vida. Si hagués reunit el coratge suficient i la força per marxar i deixar-lo, avui no hauria rebut totes aquestes flors. Tot estaria bé.»


Comentaris

envia el comentari