La història d'una dona que va superar moltes adversitats per fer feliç als seus fills

El seu home la va abandonar amb sis nens

La protagonista de la història. Foto: Rolloid.

Un matí de l'any 1960, una dona es va aixecar del llit amb sis nens morts de fam i solament 75 cèntims a la seva butxaca. El seu marit la va abandonar i va marxar. Ella descriu a l'home com una temeritat pels seus fills, ja que sempre que els nens l'escoltaven corrien amagar-se sota del llit. Aquell mateix dia que la va abandonar, la protagonista va agafar els seus fills i va pujar al seu cotxe per anar a buscar feina. Després de recórrer totes les fàbriques, restaurants i botigues del poble, a uns quilòmetres hi va trobar un vell establiment que s'havia reconvertit en un lloc de pas pels camioners anomenat «The Big Wheel». Allà va trobar una dona gran, Granny, que dirigia l'establiment i necessitava algú que treballés al torn de nit, des de les onze de la nit fins a les sis del matí per 65 cèntims l'hora. La protagonista va acceptar el treball sense dubtar-ho ni un moment, i va acordar amb la veïna del costat que per un dòlar li vigilaria els nens mentre ella fos treballant. Aquella mateixa nit, tant la dona com els sis fills, es van agenollar per donar gràcies a Déu, a través d'oracions, perquè la mare havia trobat treball.

Mentre anaven passant les setmanes, les factures van arribar a casa i els pneumàtics del seu cotxe van començar a trencar-se a mesura que els anava utilitzant per anar a treballar. Fins que un dia, en pujar al seu cotxe es va trobar quatre rodes noves en els seients de darrere. No hi havia cap nota, no hi havia res, solament les quatre rodes noves per estrenar. La dona sobtada va pensar que un àngel vivia a prop d'ella. Llavors la dona va fer un tracte amb el cap de l'estació de servei del poble perquè li poses les rodes noves a canvi de què ella li neteges tota l'oficina. La dona va acabar abans de netejar que l'home en posar les rodes.

Tot i això, la dona no parava de treballar i encara li feia falta més diners per cuidar dels seus fills. Com que el Nadal estava a prop, i no tenia suficients diners per comprar regals a tots els seus fills va decidir reparar i pintar amb color vermell algunes joguines velles. A més, la roba era una de les altres preocupacions, ja que cada vegada la seva roba i la dels seus fills tenien més pegats i ja gairebé no es podia arreglar. Fins que va arribar el dia de Nadal, on els clients habituals van parlar durant les primeres hores del matí i després van marxar per tal d'arribar aviat a casa aquell dia per la festivitat que es portava a terme. A l'hora de sortir la protagonista del treball va anar directament al seu cotxe on va trobar un munt de caixes de regals de totes les formes i mesures. La dona va quedar bocabadada i va córrer cap al seu cotxe per tal de saber que contenien aquelles caixes: texans blaus, samarretes, caramels, menjar, pernil, patates, galetes, farina i fins i tot, cinc camions de joguina i una preciosa nina.

La protagonista va tornar a casa plena de gratitud i alegria. Tal com va pensar, alguns àngels estaven a Indiana i tots quedaven a la mateixa parada de camions on ella treballava. Però no solament va ser això, sinó les seves ganes d'aconseguir tot pels seus fills i els seus esforços incansables per treballar van donar una gran recompensa a la protagonista. A més, tal com demostra la història de Rolloid, encara que estiguis passant per moments difícils, sempre hi haurà algú disposat ajudar-te. En el cas de la protagonista, les seves oracions van tenir resposta després d'un temps de molt d'esforç i patiment.


Comentaris

envia el comentari