YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La història personal d'Andrea, la parella de Pablo Ráez

Es van conèixer a Marbella després del primer trasplantament de medul·la del jove

Pablo Ráez en una foto amb la seva parella Andrea | Facebook

Gairebé tot Espanya coneix la història de Pablo Ráez, el jove atleta que va combatre el càncer i que va commocionar la societat amb la seva lluita, però pocs saben com era la seva parella Andrea, una professora de ioga que va conquerir el cor de Ráez i sempre va estar al seu costat. Andrea va aconseguir milers de seguidors a Instagram amb les seves emotives frases i mostres de suport al jove, com: «T'estimo, en la salut i en la malaltia, en la riquesa i en la pobresa, a la llunyania i en la proximitat, passi el que passi estaré al teu costat. Quan surti d'aquest hospital em casaré amb tu». Ella va aparèixer ahir en el lliurament de la medalla d'or a Ráez, sempre en un segon pla, però sempre acompanyant a Pablo.

Tots dos es van conèixer a Marbella, quan el pacient va rebre l'alta de l'hospital després del primer trasplantament de medul·la, i el 2016 ja estaven promesos. Pablo va recordar així aquell moment: «el millor dia de la meva vida. Vaig sortir de l'hospital, vaig recuperar el meu físic, vaig conèixer la meva actual parella i sabia que m'havia curat». Ella va ser qui va iniciar al jove en el ioga i des de llavors solien practicar en algunes platges de Marbella com la de Casablanca, un dels llocs preferits de la parella i teló de fons de moltes fotos que hem pogut veure a les xarxes socials. Quan Pablo va tenir una dura recaiguda, Andrea ho va deixar tot per dedicar-se a la cura del seu promès. «Estic cansat del càncer, de lluitar, de tot... Però ho aconseguiré... sobretot per mi, però també lluitaré per poder estar amb tu tota la meva vida», va escriure Ráez.

Ara, després de la defunció del jove atleta, Andrea va recuperar aquell tatuatge al seu costat que resava «Sempre junts», un emotiu adeu que ha tornat a commoure Espanya. «Una valenta, no qualsevol persona és capaç d'estar al teu costat en moments tan difícils i menys en tan poc temps junts. Gràcies amor meu per estar al meu costat malgrat les dificultats; la distància, la malaltia, les preocupacions... Fas que l'hospital sembli un hotel. Ets una campiona, ets la meva guerrera, t'estimo», la va definir Ráez.


Comentaris

envia el comentari