IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La història que t'ensenya a ser més comprensiu

L'home es va enfadar amb el metge perquè patia per la vida del seu fill, però no sabia la veritat.

Sovint les aparences enganyen i jutgem les persones sense conèixer les circumstàncies per les que estan passant. La següent història, que publica Rolloid, exemplifica aquest fet i ens demostra que hem de ser més comprensius:

Un pare va portar el seu fill a l’hospital després de patir un accident. El metge va trigar a arribar i quan va aparèixer li va retreure que la vida del nen estava en perill i com podia ser que tingués tan poc sentit de la responsabilitat. El doctor no va voler alterar-se i va dir-li calmadament que faria tot el possible per ajudar l’infant, però l’home va seguir renegant.

L’operació va finalitzar al cap d’unes hores i el metge va sortir per dir que havia estat tot un èxit, però que si volia saber més detalls que parlés amb la infermera. El pare es va tornar a enfadar i la dona, amb llàgrimes als ulls, li va explicar la veritat: el fill del metge havia mort el dia anterior en un accident de cotxe i estava al funeral quan el van trucar perquè vingués a operar el seu, i ara que estava fora de perill tornava amb la família. Tota una lliçó per aprendre a ser més empàtics.


Comentaris

envia el comentari