IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La imatge de Marlene Mourreau que ha encès les xarxes

La francesa no té cap problema en compartir aquest tipus d'imatges a la xarxa

La temperatura pujava a les xarxes el passat diumenge per una fotografia que publicava Marlene Mourreau als seus perfils. I és que, la vedet, actriu, model i presentadora de televisió, que va arribar a la petita pantalla espanyola de la mà de José Luis Moreno, publicava una fotografia en què se la pot veure completament despullada, tapant-se amb la mà les seves parts íntimes. 

Una fotografia que aixecava opinions de tot tipus, amb veus en favor i que defensaven que podia fer el que desitgés i, altres que criticaven la publicació de la francesa. De fet, ara mateix supera els 300 retuits. Tot i així, Mourreau deixava de banda les crítiques i, aquest dilluns publicava una altra fotografia, en aquest cas, d'ella mateixa en 'top-less' a la platja i posant per a l'ocasió.

D'altra banda però, Mourreau va compartir la mateixa i controvertida imatge a Instagram i la xarxa social va decidir eliminar-la. I és que, habitualment, la xarxa social de fotografies que pertany al gegant Facebook, censura aquest tipus de publicacions. Un fet que ha generat polèmica en diverses ocasions.


Comentaris

envia el comentari