ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

La impressionant relació d'una dona amb un grup de llops

Les imatges són realment increïbles

Els animals són realment increïbles. De fet, encara és més sorprenent quan es tracta d'animals que habitualment no tenim al nostre abast o que sembla que no hagin de ser gaire favorables o propers als éssers humans. Tot i així, en aquest cas, això no és així. Rolloid recull un vídeo on es demostra que el llop Kekoa és un gran amic dels humans i més de la dona que apareix a les imatges, la Danielle.

Aquests llops, que es troben al centre de llops i vida salvatge de Colorado, es passen el dia arrossegant-se per la neu i jugant amb els humans. De la mateixa manera, Danielle sap com fer-ho per poder ser acceptada sense problema per aquests animals i pot permetre's jugar amb ells. De fet, tots els qui veuen les imatges per primer cop se sorprenen de la relació i de la mida de l'animal.

Com es pot observar, el centre és ideal per a aquests animals. I és que, treballen per tal d'educar al públic amb visites de com són d'importants llops, guineus i coiots per a l'ecosistema, a més de brindar-los una vida excel·lent a les espècies.


Comentaris

envia el comentari