La infanta Cristina diu la seva última paraula del «Cas Nóos»

Cristina de Borbó s'ha sincerat en el judici amb els seus companys de banqueta

Cristina de Borbón durant el judici del «Cas Nóos» | EuropaPress

La infanta Cristina va decidir exercir el seu dret a l'última paraula del judici abans de marxar de la sala de l'Audiència de Palma on han transcorregut tots els judicis del «cas Nóos». Han passat 164 dies des que va començar aquest procés en el qual la infanta ha mesurat a la perfecció les seves paraules i ha mantingut sempre una actitud de cortesia, però no ha pogut contenir-se més i en l'últim judici es va sincerar davant dels seus companys de banqueta.

«Quines ganes tinc que acabi això per no tornar a trepitjar aquest país», va expressar Cristina de Borbó després de quedar el judici vist per a sentència. Després d'aquestes paraules, la infanta va marxar del jutjat amb un protocol·lari comiat. Respecte al seu marit, Iñaki Urdangarín, segueix defensant la seva innocència: «Iñaki va fer la seva feina». La Casa Reial també ha insistit en la bona imatge de la infanta declarant que «ella no va fer res que no faci qualsevol altre espanyol», declaració que Cristina de Borbó reforça: «Qui no fa coses d'aquestes?».

La parella no se sent a gust a Espanya i prefereixen Suïssa on ningú els persegueix ni es parla d'aquest cas. És per això que passen llargues estades en aquest país acompanyats habitualment de Donya Sofia. La infanta es manté optimista encara que té assumit que el seu marit ingressarà a la presó, fet pel qual ni planteja divorciar-se i ha defensat que estan més units que mai.

El titular del Jutjat va rebutjar la drecera de la «doctrina Botí» justificant la seva decisió amb l'existència de nombrosos indicis per a la imputació de la infanta i va afegir «hisenda som tots» i Cristina de Borbó no devia ser una excepció.


Comentaris

envia el comentari