IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La manera més senzilla i econòmica de refrigerar el teu ordinador portàtil

Els qui han provat el mètode han comprovat que és totalment efectiu

Cal col·locar les monedes entre el teclat i la pantalla. Foto: Science Alert

Els qui fan servir de manera contínua el seu ordinador portàtil hauran comprovat que, després d'unes hores de funcionament, l'aparell té tendència a escalfar-se. De fet, aquesta situació pot produir que l'ordinador vagi més lent o que es bloquegi. Per tal de solucionar-ho existeixen diverses solucions, per una banda es poden adquirir bases de refrigeració i, per l'altra, es pot implementar la solució que comenten al blog Science Alert.

En la solució que aporta Akinori Suzuki al blog, es necessiten diverses monedes per tal de poder repartir-les en l'espai que separa el teclat i la pantalla de l'ordinador portàtil. El fet és que cal posar-les en aquesta zona perquè és allà on es genera l'escalfor produïda, habitualment, per la bateria de l'aparell. De fet, tots els usuaris que han fet la prova han assegurat que és totalment útil.

La raó per la qual l'invent casolà per disminuir la temperatura de l'aparell funciona és que, el coure té una millor conductivitat tèrmica que l'alumini de les carcasses dels ordinadors. Així, les monedes absorbeixen millor l'escalfor i fan que el portàtil mantingui baixa la seva temperatura. Tot i així, a l'Estat és complicat posar-ho en pràctica perquè les monedes d'1, 2 i 5 cèntims, estan fabricades amb acer cobert de coure. Així, caldria trobar iens o penics anglesos per poder-ho dur a terme.


Comentaris

envia el comentari