La marca nipona Uniqlo instal·la màquines expenedores als aeroports per vendre la seva roba

Aquesta iniciativa s'ha començat a dur a terme als aeroports dels Estats Units per impulsar les seves vendes en aquest mercat

Una de les màquines expenedores d'Uniqlo | uniqlo

Uniqlo, la companyia de moda japonesa de peces de roba casual, instal·larà màquines expenedores en diversos aeroports dels Estats Units en les quals vendrà diferents peces de la signatura nipona per impulsar les seves vendes. En concret, la firma tèxtil ha instal·lat la seva primera màquina de venda automàtica en l'aeroport d'Oakland a Califòrnia, mentre que té previstes la presència d'almenys 10 més en altres aeroports i centres comercials en ciutats com Los Angeles, Houston i Nova York en els mesos que vénen. Uniqlo, un dels grans competidors del Grup Inditex, té com a objectiu amb aquesta estratègia comercial impulsar la seva presència i vendes al mercat nord-americà, ja que els aeroports i centres comercials han estat triats pel seu alt tràfic per completar la xarxa de tendes de 45 establiments que la marca té al país. «A l'aeroport no tens molt temps per esperar fent cua i buscar a la tenda», ha explicat la cap de màrqueting d'Uniqlo, Marisol Tamaro.

D'aquesta manera, els consumidors trobaran en les màquines de venda automàtica de la signatura, samarretes d'home i dona per 15 dòlars (11,3 euros) i jaquetes lleugeres d'aproximadament 70 dòlars (53 euros). Uniqlo, que segueix amb el seu procés d'expansió internacional, aterrarà a Espanya el pròxim 20 de setembre a Barcelona amb la seva primera botiga, que es convertirà en el seu mercat número 19 en el qual la companyia té presència a escala mundial.

El primer establiment Uniqlo a Espanya, que se situarà al número 18 del passeig de Gràcia, comptarà amb una superfície de vendes d'aproximadament 1.730 metres quadrats repartits en quatre pisos. Així mateix, comença el compte enrere perquè arribi a Espanya el «LifeWear», el concepte d'Uniqlo que basa la seva aposta pels bàsics essencials de qualitat, la tecnologia aplicada als teixits i la recerca per al desenvolupament de peces funcionals.


Comentaris

envia el comentari